نویسنده: ایکاروس، تاریخ انتشار: سه شنبه، ۱۴ مرداد ۱۳۹۹
انتخاب برند مناسب و با کیفیت و بحث بهترین مارک رنگ روغن همواره یکی از مباحث مهم و تاثیر گذار در خلق آثار هنری نقاشی بوده و در میان هنرمندان همیشه به بحثهای داغ و پر حاشیه تبدیل شده است. برخی از هنرمندان بر این باورند که یک نقاش حرفه ای و کار بلد می بایست با هر نوع و هر کیفیتی از متریال که در اختیار میگیرد، توانایی کار کردن و خلق اثر مناسب را داشته باشد و بسیاری دیگر انتخاب یک برند با کیفیت را امری ضروری برای خلق یک اثر هنری به حساب می آورند. البته ما نیز بر این باوریم که در هنری مانند نقاشی، تاثیر رنگ روغن خوب در نتیجه کار، حقیقتی انکار ناپذیر می باشد. چه بسا که انتخاب یک متریال بی کیفیت در نقاشی منجر به طولانی شدن پروسه کار گشته و حتی در برخی مواقع افول کیفی نتیجه نهایی و بجای گذاردن یک اثر غیر قابل قبول و با استانداردهای پایین را سبب میشود. نقاشی رنگ روغن یکی از پیچیده ترین و گسترده ترین سبکها در هنرهای بصری می باشد که در تاریخ هنر از قدمتی طولانی برخوردار است. طبیعتا انتخاب یک رنگ روغن مناسب نیز بحثی تخصصی و حائز اهمیت می باشد. در دنیا برندهای گوناگون رنگ روغن وجود دارد که در کلاسهای گوناگون تولید می شوند. معمولا شرکتهای تولید کننده رنگ روغن کیفیتهای گوناگونی از رنگ را در اختیار مصرف کنندگان خود قرار می دهند که دارای قیمتهای مختلفی نیز می باشند. در این مقاله به بررسی و معرفی تعدادی از قدرتمند ترین و با کیفیت ترین برندهای رنگ روغن در جهان خواهیم پرداخت.
رنگ روغن اشمینک Schmincke
اولین برندی که به معرفی و بررسی آن خواهیم پرداخت مارک اشمینک می باشد که امروزه در چهار کلاس متفاوت: 1- موسینی 2- نرما 3- آکادمی و 4- کالج، رنگهای خود راعرضه می کند.
در سال 1881 ژوزف هورادام و هرمان اشمینکه شروع به جستجوی دستورالعمل های تولید رنگ روغن و گردآوری و مستند سازی آنها نمودند. طبق دستورالعمل های این دو، از رزین در تولید رنگ استفاده می کردند که باعث خشک شدن این رنگها پس از خارج شدن از تیوب در زمان نسبتا کمی میشد. اختراع تیوب های فلزی اتفاق بسیار مهمی بود که افتاد و نگهداری رنگها در درون این تیوبها و ماندگاری بیشتری را برای رنگها رقم زد. در آکادمی فلورانس، نقاشی ایتالیایی آلمانی با نام چزاره موسینی دستورالعمل سنتی ساخت رنگ روغن را که از خانواده خود به ارث برده بود، در اختیار ژوزف هورادام و هرمان اشمینکه گذاشت و آن دو از روی این دستورالعمل شروع به ساخت و تولید رنگ روغن کردند. این دو، رنگ روغن را با استفاده از رزین تولید نمودند در حالی که بقیه تولید کنندگان، رنگها را بدون رزین و با همان شکلی که در دوران قبل از اختراع تیوب فلزی تولید می شد، بدست می آوردند. آنها یازده سال پس از این تحقیقات کارخانه اشمینک را تاسیس نموده و امتیاز این برند را به ثبت رساندند.
پس از گذشت سالها، همچنان مارک رنگ روغن موسینی (Mussini) شرکت (Schmincke) یکی از پرکیفیت ترین و برترین مارکهای رنگ روغن در جهان می باشد. شرکت اشمینک بعدها دست به گسترش و بسط محصولات خود زد و سری رنگهای نرما (Norma) را به بازار عرضه کرد. این سری از رنگها نیز ساخت کارخانه اشمینک می باشد که در تولید آنها از رنگدانه های طبیعی استفاده شده و از کیفیت و مرغوبیت بسیار بالایی برخوردارند. می توان گفت که رنگ نرما نیز در دسته رنگهای لِوِل حرفه ای به شمار می آید. با این تفاوت که با استفاده از فرمولهای مدرن و جدید تولید می شود به طوری که به جرات می توان گفت امروزه رنگ نرما یکی از مناسب ترین گزینه ها برای نقاشان می باشد. زیرا از نظر سطح کیفی در جایگاه بسیار بالایی قرار داشته و از طرف دیگر از قیمت مناسب و منطقی برخوردار می باشد.
در رنگهای کلاس حرفه ای اشمینک یعنی موسینی و نرما از مواد ارگانیک و طبیعی مانند مواد حیوانی و پروتئین های حیوانات نیز استفاده می شود. در سایت شرکت اشمینک اطلاعات استفاده از این مواد در رنگها و محصولات موجود می باشد.
همانطور که اشاره شد، امروزه شرکت اشمینک رنگهای خود را در چهار کلاس متفاوت عرضه می کند که عبارتند از : 1- موسینی 2- نرما 3- آکادمی 4- کالج
کلاس موسینی (Schmincke - Mussini):
رنگهای این کلاس در 8 سری بندی، عرضه می گردد. معمولا رنگهای سری یک و دو در این کلاس و بطور کلی سریهای با شماره پایین تر، آنهایی هستند که بدست آوردن و تهیه کردنشان، دشواری کمتری داشته و بهمین خاطر قیمتهای پایین تری هم دارند. هر چه شماره سری رنگ بالاتر میرود، بر دشواری تهیه آن افزوده گشته و نتیجتا قیمت آن نیز بالاتر میرود. رنگدانه ها در این کلاس از مواد ارگانیک و طبیعی و با کیفیت بسیار بالا تولید می شوند و فرمول تولید آنها نیز بر طبق تجربیات و تحقیقات اساتید قدیمی و بزرگ رنگ روغن تهیه شده است. مجموعه کلی رنگها در این کلاس 108 رنگ می باشد. با تحقیقات و کنترل هایی که متخصصان شیمی بر روی این محصول انجام داده اند زمان خشک شوندگی آنها در سطح استاندارد می باشد و از ثبات و کیفیت بسیار بالایی برخوردارند. این مجموعه در دو نوع تیوب ارائه می گردد. تیوبهای 35 میل دارای 108 رنگ می باشد و تیوبهای 150 میل داری 32 رنگ است. در سایت شرکت اشمینک در توضیح این رنگ آمده است که فرمولهای برند موسینی برگرفته از مدارس بزرگ و قدیمی ایتالیایی است و در راس آنها آکادمی فلورانس می باشد که این فرمولها توسط پرفسور موسینی از این مدرسه جمع آوری شده و نسل به نسل منتقل گشته است.
از خصوصیات رنگ اشمینک موسینی درخشندگی بالای آن و همینطور نرمی، لطافت و خمیر گونه بودن آن است که ترکیب رنگها با یکدیگر را ساده کرده و کار ساخت و ساز نقاش را تسهیل می نماید. ترکیبات روغن های طبیعی مانند روغن کتان، روغن گلرنگ (Safflower Oil) و روغن آفتاب گردان (Sunflower Oil) که در این رنگها به کار رفته، به عمل لایه گذاری (گلیزینگ در نقاشی رنگ روغن و بلندینگ) رنگها، لطافت و زیبایی خاصی را میبخشد. از طرف دیگر این رنگ از پایداری، دوام و عمر طولانی برخوردار می باشد. در فرایند خشک شوندگی موسینی استانداردهای سطح بالا کاملا رعایت شده است، به طوری که پس از رنگ گذاری رنگ دانه ها، اکسیژن را به خود جذب کرده و به سرعت ،مواد حلالی که در رنگ به کار رفته را پس می دهند و همین امر منجر به خشک شدن تمام لایه ها به صورت یکسان شده و دوام و عمر نقاشی را زیاد خواهد کرد.
کلاس نرما (Schmincke - Norma):
این رنگ نیز در دسته رنگهای حرفه ای قرار میگیرد و با فرمولهای مدرن تولید شده است که از کیفیت بسیار بالا و قابل قبولی برخوردار میباشد. شامل 84 رنگ مختلف در تیوب های 35 میل است. همچنین 48 رنگ در تیوب های 120 میل و 12 رنگ در تیوب های 200 میل را دارا میباشد. این رنگ با محیط زیست سازگاری بالا و قابل قبولی دارد. رنگهای این دسته نیز از درخشندگی و شفافیت بسیار بالا و چشم نوازی برخوردارند. این رنگها سه ماه پس از تولید در داخل تیوب قرار داده می شوند، دلیل این امر نیز کنترل کیفی حداکثری آن می باشد. کارشناسان اشمینک با این کار در پی آن هستند که از ترکیب صحیح رنگ دانه ها با روغن های موجود در این رنگها اطمینان حاصل نمایند. دوام و ماندگاری و خاصیت ترکیب پذیری این رنگ از نکات قابل توجه آن می باشد.
کلاس آکادمی (Schmincke - Aakademie):
در این کلاس 48 رنگ در تیوب های 60 میل و 38 رنگ در تیوب های 200 میل موجود است. همینطور در این کلاس می توان سفید تیتانیوم را در تیوب های 500 میل تهیه کرد. در این محصول از روغن آفتاب گردان استفاده می شود و این رنگها برای مرتبه آموزشی و Student مناسب می باشند.
کلاس کالج (Schmincke - College:
کلاس کالج رنگهایی مناسب برای کارهای تمرینی را ارائه می نماید و از تنوع رنگی کمتری برخوردار بوده و درصد شفافیت آنها نیز پایین تر می باشد. این رنگها در سری 24 عددی در تیوبهای 200 میل و 5 رنگ در ظروف بزرگ 2.5 لیتری ارائه می شوند.
رنگ روغن مایکل هاردینگ (Michael Harding):
دومین برندی که در این مقاله معرفی می شود مایکل هاردینگ می باشد. این برند، رنگی دست ساز است که به صورت صنعتی و کارخانه ای و در مقیاس بالا تولید نمی شود. در سایت رسمی مایکل هاردینگ نوشته شده است که دستور العمل تولیدش از مطالعات و تجربیات اساتید قدیمی استخراج شده است و سازنده نیز همان دستورات را دنبال می نماید. این رنگ روغن از درصد بالایی از پیگمنت و یا رنگدانه در محصول خود استفاده می کند و درصد بسیار کمی از روغن را با آن ترکیب می نماید. به طور کل یکی از مزایای یک رنگ روغن با کیفیت و مناسب، درصد بالای پیگمنت در محتویات آن می باشد. در قسمت دیگری از سایت این برند، اینگونه آمده است:
من ادعا نمی کنم که رنگهای من از شما یک هنرمند نقاش خواهد ساخت و یا شما را به یک استاد بزرگ تبدیل خواهد کرد. اما می توانم این قول را به شما بدهم که محصولات من تاثیر عمیقی در کیفیت کار شما خواهد داشت. آثار شما ماندگارتر، زنده تر و زیبا تر خواهند شد. بافت رنگ تولیدی من بسیار متفاوت از رنگهای دیگر خواهد بود و شما در هنگام کار با محصولات من عاشق نقاشی رنگ روغن خواهید شد.
رنگهای این برند با فرمولهای قبل از سال 1840 ساخته می شود. در این تاریخ بوده است که لوله های تیوبی فلزی برای نگهداری طولانی مدت رنگ اختراع شد و همین امر نیز منجر به آن شد که به تدریج از کیفیت رنگها کاسته شده و مواد رقیق کننده و افزودنی را به رنگدانه ها اضافه نمایند. برند مایکل هاردینگ اینگونه می گوید که رنگهای تولیدی امروزی که به صورت عمده و صنعتی ساخته می شوند تقلیدی بی کیفیت از آنچه در سالهای قبل از 1840 تولید می شده می باشد. فرمولهایی که در سالهای قبل از 1840 موجود می باشد بر پایه بالاترین کیفیت رنگی و بصری استوار است در حالی که فرمولهای امروزی بر پایه بازار رقابتی و مصرف گرایی استوار شده است. حدود 160 سال است که نوعی بی میلی و عدم مطالعه صحیح بر روی رنگها و مدیوم های آن بر فضای نقاشی حاکم شده است و هنرمندان اهمیت چندانی به نوع رنگ مصرفی و خواص آن نمی دهند. به همین دلیل است که بسیاری از آثار هنری رنگ و زیبایی گذشته را دارا نمی باشند و اثر تولید شده هنری خیلی زود دچار آسیبهای رنگ شده و کیفیت آن نزول می نماید.
مایکل با اطمینان می گوید که رنگهای من دارای خواص و کیفیت سالهای قبل از 1840 می باشد و به این موضوع معتقد است که هنرمند نقاش می بایست شناخت کافی و جامع از متریالی که از آن استفاده می کند را داشته باشد. تعداد 85 رنگ در 7 سری در این برند موجود می باشد که هر سری قیمتهای خود را دارند. خصوصیات درخشندگی و خواص مات یا براق بودن در رنگها در چارت قابل دانلود کاملا شرح داده شده است. همچنین رنگهایی که برای سلامتی مضر بوده و برای استفاده از آنها احتیاط لازم است نیز در چارت مشخص شده اند. روی هم رفته مایکل هاردینگ یک برند بسیار سطح بالا و با کیفیت بوده که برای نقاشان حرفه ای توصیه می گردد و در این مارک، لِوِل کارآموز و آماتور وجود ندارد.
رنگ روغن وازاری (Vasari):
اما دیگر مارک سطح بالا و حرفه ای، وازاری می باشد. این برند نیز مانند دو برند دیگر از دستورالعمل های سنتی برای تولید رنگهای خود استفاده می نماید. نام این مارک از تاریخ نویس، نقاش و معمار مشهور ایتالیایی، جورجو وازاری گرفته شده است. هنرمندان مشهور بسیاری از این رنگ استفاده کرده و رضایت خود را از آن اعلام نموده اند. یکی از این هنرمندان دیوید کاسان نقاش رئالیسم معاصر می باشد. استفاده از متدهای قدیمی در این مارک رنگ روغن باعث کیفیت مثال زدنی آن شده است. در رنگ روغن وازاری از مواد افزودنی مانند گچ و یا موم استفاده نمی شود. وازاری تعدادی رنگ اختصاصی تولید کرده است که این رنگها یک پالت محدود را به وجود می آورند. این مجموعه با الهام از آثار و سبک رنگ گذاری نقاش معاصر رئالیسم اسکات کریستن سن تولید شده است.
رنگهای زمینی (قهوه ای های) این برند نیز از شهرت خاصی برخوردار می باشند. تولید این رنگها در نگاه اول ساده به نظر می آید. زیرا پایه اصلی این رنگها خاک و مواد معدنی می باشند. اما ترکیب مناسب آنها با هم فرمولهای خاصی را طلب می نماید که از دورانهای قدیم، پیچیده و چالش برانگیز بوده است. رنگ وازاری ثبات بسیاری زیادی دارد. اما باید به یک نکته توجه کنید. آن هم این موضوع که این رنگ بافت خاصی را از خود بر جای می گذارد. دلیل آن نیز ابزاری می باشد که این برند برای آسیاب کردن پیگمنتها از آن استفاده می کند. این موضوع را نمی توان یک نقطه ضعف برای این مارک به حساب آورد. اما در برخی از سبکها ممکن است این موضوع ایجاد مشکل نماید. دلیل توصیه های مکرر اساتید حرفه ای نقاشی برای شناخت هر چه بیشتر متریال نیز این قبیل از موضوعات می باشد. این برند در میان مارکها بسیار کم از مواد افزودنی استفاده می کند. آنها تنها برای ترکیب مناسب رنگدانه ها با یکدیگر، به مقدار بسیار محدود از مواد ترکیب کننده در رنگهای خود استفاده می کنند. از مزایا و قابلیتهای این رنگ می توان به پوشانندگی بسیار قدرتمند آن اشاره کرد. این رنگ از نظر اشباع و شدت (INTENSITY) یکی از قدرتمند ترین رنگها به حساب می آید. متاسفانه این رنگ در تمام بازارهای جهان بسیار سخت یافت شده و کمیاب است. مجموعه رنگهای وازاری در 135 رنگ مختلف ارائه می شود.
رنگ روغن اولد هالند (Old Holland):
یک دیگر از برندهای برتر و مشهور، رنگ اولد هالند می باشد. این مارک، یکی از قدیمی ترین ها در جهان می باشد. در سایت رسمی اولد هالند ذکر شده که ما فرمولهای رنگ روغن را از اساتید برجسته هلندی به ارث برده ایم و از آنها در جهت تولید محصولاتمان استفاده می کنیم. این کمپانی در سال 1664 تاسیس شده است.
در آغاز قرن هفدهم و با شروع عصر طلایی نقاشی هلند، هنرمندان بزرگی چون رامبراند و یوهانس ورمیر ظهور کردند. در این دوره نقاشی و آثار هنری زیبایی خلق شد و طبیعتا درخواست برای کارهای بیشتر نیز در میان خریداران آثار هنری به وجود آمد. کم کم در هلند، گروه ها و اصناف مختلف نقاشی به وجود آمد و این گروهها شروع به تحقیقات در مورد تکنیکهای نقاشی و همینطور رنگ سازی نمودند. در لاهه هلند، گروهی از نقاشان شروع به تولید رنگ با متد سنتی خودشان نمودند. این اولین جرقه ها برای تولید، برند رنگ اولد هالند بود. در آن دوران این تولید کنندگان تنها با 18 نوع پیگمنت رنگهای خود را تولید می کردند. برای ترکیب رنگها از روغن بذر کتان استفاده می شد. در تولید این روغن آنها از فرمول خاصی پیروی می کردند و طبق آن برای تولید روغن بذرکتان فقط و فقط از اولین پرس دانه های روغنی استفاده می کردند. این امر منجر به شفاف تر شدن روغن شده و همچنین فرایند خشک شدن نقاشی نیز در زمان قابل قبول و مناسبی انجام میشد. به لطف کیفیت بالایی که رنگهای این گروه داشت و همینطور محرمانه بودن فرمولهای آن هنرمندان مشهور رنگهای خود را از این گروه خریداری می کردند.
امروزه نیز رنگهای این کمپانی بر اساس همان فرمولهای قدیمی اساتید هلندی تولید می شود. آنها مدعی هستند که خریدار رنگهای ما می تواند کیفیت رنگهای این برند را با تابلوهایی که از رامبراند و هنرمندان بزرگ دیگر هلندی که در موزه ها موجود است مقایسه نماید. رنگهای این برند در تیوبهای 18 میل، 40 میل، 60 میل، 120 میل و 125 میل ارائه می شود. این برند تنوع رنگی بسیار بالایی دارد و در چارت آن می توانید 168 رنگ مختلف را در اختیار داشته باشید. در این تعداد، رنگها از ترنسپرنت تا اوپک موجود می باشند. در آنها مواد افزودنی وجود ندارد و همچنان مانند قدیم از روغن کتان پرس بار اول استفاده می گردد. رنگها دارای درخشش و غلظت بسیار بالایی هستند و از قدرت پوشانندگی زیادی نیز برخوردار می باشند.
رنگ روغن رامبراند (Rembrandt):
برند بعدی، رنگ رامبراند می باشد که توسط شرکت رویال تلنز (Royal Talens) تولید می شود. این شرکت دو مارک رنگ روغن دیگر به نامهای ونگوگ (Van Gogh) و تلنز آرت کریشین (Talens Art Creation) را تولید می کند که آنها در کلاس حرفه ای قرار نمی گیرند. اما رنگ رامبراند یکی از رنگهای حرفه ای و پر کیفیت در مارکت رنگ روغن به حساب می آید. شاید بتوان گفت که رامبراند جزو لطیف ترین و خامه ای ترین رنگ روغن ها در بازار است. قابلیت ترکیب پذیری بسیار بالا، این محصول را تبدیل به ابزاری بسیار مناسب برای رنگ سازی حرفه ای می کند. از طرف دیگر به واسطه لطافت و نرمی که در این رنگ وجود دارد یک گزینه بسیار مناسب برای تکنیک گلیز به حساب می آید. در مجموعه رامبراند، یک تعادل مناسب در بین رنگهای اوپک و ترنسپرنت وجود دارد که همین امر تبدیل به یک امتیاز برای این برند شده است. خلوص این رنگ روغن نیز در درجه بالایی قرار دارد به طوری که وقتی شما رنگ را از تیوب خارج نمایید به وضوح خواهید دید که مواد افزودنی (فیلر) در این رنگ روغن وجود ندارد. فیلرها موادی هستند که به رنگ روغن نوعی حجم کاذب داده ولی در زمان اجرا غالبا منجر به افت کیفیت کار می گردند. رنگ روغن رامبراند در مجوعه 120 رنگ در تیوبهای 15 میل و 40 میل و همینطور در 5 رنگ در تیوبهای 60 میل و 30 رنگ در تیوبهای 150 میل موجود می باشد.
مایمری (Maimeri):
اما آخرین برندی که در این مقاله به معرفی آن خواهیم پرداخت مارک مایمری می باشد. این کمپانی توسط جانی مایمری نقاش و کارآفرین ایتالیایی بنیان نهاده شد. شاید برای شما عجیب باشد که این رنگ در دسته بندی رنگهای حرفه ای و با کیفیت قرار می گیرد، زیرا در بازار ایران این رنگ جزو رنگهای تقریبا متوسط رو به پایین دسته بندی می شود. اما باید بدانید که مایمری یکی از قدرتمندترین و پر کیفیت ترین برندهای دنیا می باشد و در میان برندهای مشهور دنیا از جایگاه ویژه ای برخوردار است. لازم است بدانید مارک مایمری که در بازار ایران وجود دارد ورژن کلاسیکو آن می باشد که در رده بندی کمپانی مایمری پایین ترین امتیاز را دارد و در رده رنگهای آموزشی آنها دسته بندی می شود. همچنین جالب است بدانید که این رنگ نسبت به قیمت پایین آن از کیفیت خوبی برخوردار است. اما مایمری لِوِل های رنگی دیگری را تولید می کند که متاسفانه هیچ کدام از آنها در ایران موجود نیست. در این دسته بندی همانطور که ذکر شد، مایمری کلاسیکو در پایین ترین رده بندی قرار می گیرد. بعد از آن به لول آرتیست می رسیم که این رنگ به صورت سنتی تهیه می گردد. ایتالیا یکی از کشورهایی است که تاریخ آن توسط تاریخ نگاران و مستند سازان بزرگ و حرفه ای مکتوب شده است و نسل به نسل بدون کم و کاست منتقل شده است. فرمولهای رنگ سازی نیز بسیار دقیق و بدون اشتباه به نسل های بعدی رسیده است. ناگفته پیداست که ایتالیا از دیرباز یکی از مراکز و خاستگاههای نقاشی رنگ روغن در جهان بوده است. در مجموعه مایمری کلاس آرتیست، 102 رنگ وجود دارد. 5 نوع سفید در تنهای مختلف و 17 نوع رنگ که با استفاده از رنگ خاک در تنالیته های مختلف تولید شده برای نقاشان فراهم شده است. سه نوع زرد نیز در این مجموعه ارزشمند وجود دارد. تمام رنگها درخشندگی فوق العاده و قابل قبولی دارند و هیچ کدام از رنگها سمی نیستند. رنگها در تیوبهای 20 میل و 60 میل موجود می باشند.
مایمری پورو (Maimeri - Puro):
اما مایمری به رنگ کلاس آرتیست بسنده نکرده است و دست به تولید رنگی با کلاس بالاتر از آرتیست نیز زده است. نام این رنگ مایمری پورو می باشد. پورو در زبان ایتالیایی به معنای ناب و خالص می باشد. در این کلاس شما تنها روغن و پیگمنت را در کیفیت بسیار بالا در اختیار دارید. هیچ نوع ماده افزودنی دیگری به این رنگها اضافه نشده است و این محصول دارای کیفیت ناب و مثال زدنی می باشد. مایمری پورو در 83 رنگ در تیوبهای 40 میل ارائه می گردد. تمام رنگها بارها و بارها کنترل شده و سپس در داخل تیوب قرار داده می شوند. مایمری پورو برای اساتید نقاشی که در پی رنگ ناب و خالص با کیفیت بسیار بالا هستند یک انتخاب بی همتا به حساب می آید.
اما شرکت مایمری علاوه بر تولید این سه کلاس، پکیج هایی را نیز تولید کرده که رنگهای سنتی کشور ایتالیا می باشند. در این مجموعه سری رنگهای مجموعه مدیترانه وجود دارد که دارای 11 رنگ در سطح حرفه ای می باشند.
مجموعه بعدی، مایمری زمینهای ایتالیا نام دارد. در این مجموعه شما می توانید طیف رنگهای قهوه ای سنتی ایتالیایی را در اختیار داشته باشید. این رنگها در معماری های شهرهای رم، ونیز و فلورانس به کار رفته است و تولید آنها به روش اساتید قدیمی ایتالیایی می باشد.
در پایان باید گفت تمام برندهای معرفی شده در این مقاله برندهایی مشهور و قدرتمند می باشند. اما باید توجه داشته باشید که هر مارک رنگ برای کار خاصی مناسب می باشد و استاد نقاش بسته به مهارت و تجربه خویش به انتخاب برندها میپردازد.
دیدار - دریچه ای به کلاسهای اخیر
نگاه مختصری به آنچه که اخیرا در کلاسهای حضوری گذشته است.
فیلمهای کوتاه از کارهای در حال انجامی که در آموزشگاه نقاشی ایکاروس و توسط هنرجویان سیاوش مهویس صورت گرفته است.
نقاشی های ما با شما سخن میگویند
اثری از هنرمند آموزشگاه مرتضی طاهری
اثری از هنرمند آموزشگاه فاطمه جانمحمد زاده
اثری از هنرمند آموزشگاه صبا عزیز زاده
کلاسهای ایکاروس
دیـــدگـــاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
بخشهای مورد نیاز علامتگذاری شدهاند *
Alireza237
زمان: جمعه، ۱۱ تیر ۱۴۰۰ | ۰۳:۱۲:۵۴
این برند ها در بازار پیدا میشن؟
↩ پاسخ به پیام
مدیر
زمان: جمعه، ۱۱ تیر ۱۴۰۰ | ۲۲:۱۷:۱۲
اشمینک نرما و رامبراند قبلا بود. الان نیست. ولی بعضی از رنگهای اشمینک موسینی را ممکن است بیابید. احتمالا ذخیره موجود این رنگ نیز بزودی به اتمام برسد
↩ پاسخ به پیام
Don.Amir
زمان: سه شنبه، ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۲:۳۳:۲۳
درود , استاد با توجه به کیفیتی که رنگ های داخلی مثل وستا دارند...
تهیه پیگمنت آلمانی یا چینی و درست کردن آن با روغن بذرک بلژیکی و در نهایت استفاده از این رنگ روغن به دست آمده , کاری با کیفیت بالا تر و بهتر است؟
↩ پاسخ به پیام
مدیر
زمان: سه شنبه، ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۳:۲۲
اگر بدنبال رنگ با کیفیت و در کلاس حرفه ای و به اصطلاح غیر دانشجویی هستید، شخصا توصیه نمیکنم. چون بهر حال در کارخانه برای بالا بردن کیفیت، مواد دیگری هم اضافه میشود که ما از آن بی اطلاعیم. مگر آنکه کاملا علم اینکار را داشته باشید.
اما اگر صرفا در پی رنگ دانشجویی و کم هزینه اما با کیفیت بهتر از رنگ ایرانی هستید، به امتحانش می ارزد.
↩ پاسخ به پیام